Naxos Island.
Ferienhaus am Meer / Holidayhome near to the beach / Feriehus ved sjen.
 


 
 


Welkom
Ons vakantiehuis op Naxos
Feriehus p Naxos
Ferienhaus auf Naxos
Naxos
Strandimpressies
Reisinfo
Prijzen, Boekingsinfo en BeschikbaarheidStrand van Agios Georgos.

Naxos heeft de mooiste zandstranden van de eilandenarchipel. Aan de zuidkant van de havenstad Chora ligt het drukke zandstrand van Agios Georgos met veel watersport-mogelijkheden. Ook zijn hier taverna's, bars en disco's, die ook s'avonds goed bezocht worden. Op 5 kilometer ten zuiden van Naxos-stad liggen de mooiste stranden van het eiland: Agios Prokopios, Agia Anna en Plaka Beach. Hier vindt men gezelligheid en watersporten, maar ook stille plekken voor wie in rust wil genieten.
 


Plaka strand.


Op Naxos waait vaak in de zomer dag de Meltemiwind. Heel aangenaam en ideaal om te surfen. De stranden van Mikri Vigla en Parthenos zijn bij surfers uit de hele wereld bekend. Nog verder naar het zuiden tot Pyrgaki liggen prachtige spierwitte stranden.
Aan de oostkust zijn de stranden van Psili Ammos en het havenplaatsje Moutsouna.
In het noorden is er een smal zandstrand bij het tweede plaatsje van het eiland: Apollon(as).

 

 


Strand Agios Prokopios. 

Het strand van Agios Prokopios is uitermate geschikt voor kinderen. Met zijn fijnkorrelig zandstrand en de turquoise gekleurde water van de Egesche zee behoort dit strand tot de mooiste in Griekenland. Het dorp beschikt over alle faciliteiten incl. bushalte en taxistop.

 


 

 


Stranden in overvloed.


 

 
BK-Internetdienst